Pinaatti-Ricotta cannelloni hirvestä.

Hirven metsästäjillä on nyt pakastimet täynnä hirvenlihaa, joten siitäpä saa vaikka herkullisen cannellonin. Herkullinen bechamel kastike täydentää makua.

Cannelloni hirvestä

Täyte:
2 tl oliiviöljyä
2 rkl silputtua sipulia
100g hirven jauhelihaa. Muukin riista käy hyvin.
100g mortadella makkaraa
100g ilmakuivattua kinkkua
5 dl keitettyä pinaattia silputtuna
5 dl ricotta juustoa
2 dl raastettua parmesan juustoa (jätä 1dl päällysteeseen)
suolaa
pippuria
oreganoa
Kuullota sipuli lisää sekaan hirven jauheliha. Ruskista. Anna jäähtyä ja sekoita kulhossa loppujen aineiden kanssa. Mausta.

Bechamel kastike:
3 rkl voipaloja pannuun
2 rkl jauhoja
Paistetaan ja sekoitetaan tasaiseksi vaalenaruskeaksi tahnaksi.
Lisätään 4 dl täysmaitoa. Anna kiehahtaa ja paksuuntua samettiseksi.
Sekaan appelsiinin kuorta raastettuna.
Raasta hienoksi sekaan puoli porkkanaa.
Mausta muskotilla, ei liikaa. 1/4 tl
lisää raastettua juustoa ja korppujauhoja päälle

Täytä cannelloni putket täytteellä.
Laita täytetyt putket vuokaan ja täytä vuoka bechamel kastikkeella.
Päälle parmesaania ja korppujauhoja. Muukin juusto käy, oman maun mukaan.

Uuniin 225 astetta ja pinta kauniin ruskeaksi. n.25-30min.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *