Makkaran valmistus oli yllättävän helppoa. Makkaran pitää olla rasvaista, joten laitoin reilusti possua riistan sekaan. Käytin makkaraan kauriin ja jäniksen lihaa ja siihen sekoitin possun kylkeä. Laitoin sekaan myös kauriin sydämmen.
Ainekset
n. 1kg lihaa (50/50 riistaliha ja possun kylkeä + kauriin sydän)
3 tl suolaa
1 dl riistalientä/punaviini
2g pippuria
2g korianteria
2g savupaprikaa
2g basilikaa
2g valkosipulia
loraus Jägermeisteria
reilusti oreganoa
1 tl savuaromia liquid smoke
loraus Srirachaa
Sian suolta
Sekoita ainekset keskenään. Anna makkaramassan levätä jääkaapissa yön yli. Liota suoli kylmässä vedessä noin tunti. Pursota massa suoleen käyttämällä lihamyllyn pursotinta. Jotkut tökkivät valmiiseen makkaraan reikiä neulalla, jotta kuori ei halkea keitettäessä. Itse keitin osan makkaroista sous videssä noin tunnin 70 asteisessa vedessä. Parempi lopputulos tuli kuitenkin niistä makkaroista, mitkä vain grillasin kypsiksi.